minden, ami egyedi

“Ahhoz, hogy az ember valami egész újat meglásson, ahhoz egész másképp kell gondolkodni.”

Szent-Györgyi Albert

páratlan ajándékok

Ez meglepő lesz. Rendezvényt kísérő ajándékok, munkatársi jutalmak, például: jubileumokhoz, karácsonyra – megtalálom a személyre szabott meglepetéseket.

Ha mást szeretne, mint amit megszokott.

rendhagyó mesekönyv

“Az embereket történetek alkotják”, de hogy ezt milyen formában örökítjük meg, csak rajtunk múlik. Mutassa meg saját sztoriját ügyfeleinek oly módon, ahogyan még nem láthatták vagy olvashatták. A nyomdatechnikákat az online lehetőségek kínálta megjelenési formákkal ötvözöm, s így egy olyan könyv jön létre, amit bármikor szívesen olvasunk.

különleges megjelenés

Kiállítások, ügyféltalálkozók, előadások vagy egyéb események. Bármely fórumon megjelenhet másképp, mint a többség. Közös megbeszélést követően több csomagot állítok össze, amelyek közül egyszerűen választhat. Mindegyik csomag teljes körű arculati elemeket tartalmaz, legyen szó standdizájnról vagy éppen nyomdai anyagokról és/vagy online jelenlétről.

exkluzív irodakiegészítők

A fények varázsa még hangulatosabbá teszi a környezetünket. Ha otthon különleges kellékekkel készülünk az ünnepekre, miért ne tehetnénk ezt meg munkahelyünkön is?

Nemcsak fényekkel, hanem egyedi, az arculathoz illeszkedő kiegészítőkkel tehetjük elegánssá az irodát.

Kérdése van? Lépjen velem kapcsolatba.