Marketing-tanácsadás másképp

Ráti Henrietta
marketingkommunikációs tanácsadó
+36 30 611 9370

“Ha nincs öröm, nyugalom és könnyűség abban, amit teszel, az még nem feltétlenül jelenti, hogy mást kéne tenned. Elegendő lehet csak máshogyan tenni. A hogyan mindig fontosabb, mint a mit.” Eckhart Tolle

 

 

 

  Szolgáltatások


Kezdőknek

Nincs ötlete? Vagy egész egyszerűen nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Arculattervezéstől a marketing- stratégia kialakításán keresztül egészen a tartalomalapú marketingig segítünk Önnek már a kezdetektől, egészen a megvalósításig.

Újrakezdőknek

Porosnak, elavultnak vagy unalmasnak látja? Frissítené az alapoktól vagy csak egy-két új ötletre van szüksége? Segítünk arculatát újragondolni, a tervezés mellett rövid szövegekkel vagy akár hosszabb cikkek írásával támogatjuk a sikeres megjelenésben.

Haladóknak

Legyen szó vállalati magazinokról, brosúrákról vagy egyéb nyomdai kiadványokról, kapcsoljuk ezeket össze online marketinggel, és el is készül egy ütős kombináció, amit kampányok vagy épp rendezvények során, bármikor használhat.

Minden, ami egyedi

Már elege van a megszokottból. Valóban meg szeretné lepni ügyfeleit, másképp jelenne meg egy kiállításon? Kedvenc elfoglaltságunk az egyszeri és egyedi termékek kigondolása. Nemcsak az ötletet kapja, hanem a kivitelezésig gondoskodunk a projekt sikerességéről.